torsdag 3 februari 2011

Spelfonden: Spel 14, 15 & 16


Spel 14:
Fluminense – Duque De Caxias RJ (Över 2.5 mål)
Bari – Inter 2
Odds: 2.07 (bet365)
Insats: 98.25 sek. (5%)
Möjlig Vinst: 105.19 sek.
Möjlig Utdelning: 203.37 sek.
Speltyp: Dubbelspel

Resultat: (Över 2.5 mål) (3-1) VINST
                 2 (0-3)                     VINST

Motivering:
Offensivt lagda Fluminense har tre raka segrar och i dessa matcher har man målat hela tretton gånger. Samtidigt har man släppt in sju stycken baljor i egen kasse. Tjugo mål, så många har det varit inblandat i Fluminenses tre senaste matcher. Otroligt mycket mål.
Ifjol spelade man 30 matcher. 24 av dessa slutade med över 2.5 mål vilket betyder att 80% av matcherna innehållit 2.5 mål, minst.

Även om kvällens motståndare inte är lika farliga framåt som de själva kryssade man senast, i en match innehållande sex mål. I år har tre av fyra matcher Duque De Caxias RJ spelat i slutat med över 2.5 mål. Ifjol låg siffran på 20 av 34.

Att det blir målrikt är troligt.

Jumbon i Serie A, Bari gästas av ett jagande Inter i afton.
Bari har fem raka förluster och är på väg ur högsta ligan. Lagets två senaste hemmamatcher har blivit mållösa för Baris del och trots ett mål i senaste seriematchen lyckades man inte norpa till sig några poäng. Tuff period helt klart.

Inters säsong har varit väldigt upp och ner så här långt, men efter tränarbytet från Benitez till Leonardo verkar klubben och spelarna ha kommit mer till sin rätt både spelmässigt och resultatmässigt. För utöver bortaförlusten mot Udinese tre matcher bakåt i tiden kan man redovisa mer positiva siffror.
De tio senaste matcher har slutat med åtta vinster, en oavgjort och en förlust.
Starkt!

I senaste ligamatchen mot Palermo var man länge illa ute. Utan januariförvärvet Pazzini kunde man ett tag lika gärna lämnat WO. Men samtidigt som nya stjärnan kom in vände matchbilden och således resultatet. Två mål och en ordnad straff på mindre än en halvlek gjorde att Inter vände från 0-2 till 3-2. Räkna med att Pazzini får fortsatt förtroende ikväll!

Spel 15:
Fluminense RJ – Duque De Caxias RJ (-1,5) 1
Odds: 1.825 (bet365)
Insats: 98.25 sek. (5%)
Möjlig Vinst: 81.06 sek.
Möjlig Utdelning: 179.31 sek.
Speltyp: Singelspel (hcp)

Resultat: 1 (3-1) VINST

Motivering:
Med äldre, rutinerade herrar… eller ska vi säga före detta världstjärnor, så som Deco och Beletti (Båda har spelat i klubbar som Barcelona och Chelsea, Diego Cavalieri (Målvakt i Liverpool under fjolårssäsongen), en anfallsbesättning bestående av Marquinho och Fred (två respektive fem mål på fyra matcher) skall Fluminense, bara man går in med hundra procent, vinna kvällens drabbning med ett par bollars marginal. Och ser man till senaste matcherna verkar det inte vara några som helst problem med formen och framförallt inte med målproduktionen.
Fyra raka segrar i Campeonato Carioca av fyra möjliga, 14-5 i målskillnad och kryss för Botafogo igår gör att man kan gå upp i ensam, majestätisk ledning vid seger ikväll.

Duque De Caxias RJ har två förluster, en oavgjort och en förlust som facit efter fyra spelade matcher. Senaste matchen spelade man 3-3 hemma och båda bortamatcherna har man fått släppa in mål i egen kasse.
Man har tendenser att göra en del mål framåt men samtidigt släpper man in en del i egen kasse likaså.

Spel 16:
Kettering – Crawley (Crawley att hålla nollan – JA)
Odds: 2.25 (bet365)
Insats: 98.25 (5%)
Möjlig Vinst: 122.81 sek.
Möjlig Utdelning: 221.06 sek.
Speltyp: Målspel

Resultat: (Crawley att hålla nollan – JA) (0-0) VINST

Motivering:
Englands succelag i de lägre divisionerna denna säsong stavas Crawley.
Med åtta raka matcher utan förlust, däribland skrällen mot Torquay i FA-cupen senast iräknad svävar klubben på moln, då man efter lottning fått reda på att Manchester United väntar i kommande cupomgång. Vilken upplevelse!
Spelarna Craig McAllister och Matthew Tubbs hysteriska målform för sitt Crawley samtidigt som backlinjen och målvakten hållit tätt fyra raka matcher bakåt har varit två bidragande faktorer till att man vunnit matcher efter match.
Trea, två poäng efter Wimbledon är ligaplaceringen för Crawley. Dock ska man ha i beaktande att Crawley har spelat fem matcher färre än konkurrenterna Wimbledon.

Vad kan då vara värt att nämna kring kvällens hemmalag, Kettering?
Två raka hemmasegrar har man spelat till sig och för tillfället härjar man i mitten av tabellen, närmare bestämt en femtondeplats efter 27 spelade matcher.

Visst, Kettering har gjort mål i sju raka matcher och brukar kunna prestera helt okej på hemmaplan. Senaste mötet lagen emellan slutade med en 2-1 till Crawley. Dessutom har man kryssat i de två senaste hemmamöterna mot kvällens bortalag, så visst finns det siffror som talar emot att Crawley håller nollan ikväll.
Oddset till 2.25 och Crawleys defensiva insatser på senare tid gör dock att jag inte kan motstå från att lägga en peng på detta spel./Pontus Speltips
pontusspeltips@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar