måndag 31 januari 2011

Spelfonden: Spel 7

Spel 7:
Frosinone – Atalanta 2
Odds: 2.00 (bet365)
Insats: 96.25 sek. (5%)
Möjlig Vinst: 96.25 sek.
Möjlig Utdelning: 192.50 sek.
Speltyp: Singelspel

Resultat: 0-1 2 VINST

Motivering:
Toppen mot botten i italienska andradivsionen. Tredjeplacerade Atalanta (går upp på andraplats vid vinst ikväll) gästar tabelljumbon Frosinone och gör man bara en godkänd match idag skall det bli vinst ikväll.

Frosinone har inte imponerat efter 23 spelade omgångar. Visserligen är man svårslagna på hemmaarenan men att man vinnerhör inte till vanligheterna. Tre vinster på tio spelade hemmamatcher är ett svagt facit.

Atalanta som förra året fick lämna Serie-A efter 18:e-plats i ligan har fått behålla en del kvalitetspelare och hänger med i toppen. Med mittfältare som Christiano Doni (lagkapten med lag som Bologna, Brecsia, Sampdoria och Mallorca på meritlistan), Gennaro Delvecchio (utlånad från Serie-A klubben Catania inför årets seriespel) och anfallaren Simone Tiribocchi med åtta baljor har man nu sex matcher utan förlust. Senaste omgången kryssade man mot svårslagna Varese hemma.

När jag fann spelet igår låg det i två gånger pengarna. Idag har det sjunkit en aning, till 1.80 närmare bestämt. Håller det sig till det oddset kan det vara värt en slant.

/Pontus Speltips
pontusspeltips@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar