lördag 29 januari 2011

Spelfonden: Spel 4, 5 & 6

Spel 4:
Hercules – Barcelona (-1) 2
Odds: 1.50 (bet365)
Insats: 140.50 sek. (7.5%)
Möjlig Vinst: 70.25 sek.
Möjlig Utdelning: 210.75 sek.
Speltyp: Singelspel (hcp)

Resultat: 2 VINST

Motivering:
Är det verkligen nödvändigt för en motivation på detta spel efter att ha sett vilken fotboll Barcelona presterat så här långt inpå La Liga-säsongen?
Barcelona har krossat allt motstånd den här säsongen och ser inte ut att dra ner på tempot det minsta.
I senaste matchen, cupmatchen mot Almeria gjorde man fyra mål efter 32 minuters spel och hade stängt det semifinalmötet redan då.

Visserligen lyckades Hercules chocka Barcelona i senaste mötet lagen emellan efter en 0-2 seger. Dock ska man ha i åtanke att Barcelona har tendenser att göra en plattmatch tidigt på säsongen, vilket den får ses som.

Med Messi, Pedro och David Villa i målform och ett revanchsuget Barcelona efter förlusten i senaste mötet lagen emellan är det inte mycket som talar mot en Barcelonaseger ikväll.

Barcelonavinst med minst två mål bör sitta!

(Utöver detta spel rekommenderar jag dig att testa spelet ”Pedro som målskytt” till 1.90 gånger pengarna. Spanjoren har fått igång målskyttet på senare tid, minst sagt.)

Spel 5:
Catania – Milan 2
Odds: 1.80 (bet365)
Insats: 93.68 sek. (5%)
Möjlig Vinst: 74.94 sek.
Möjlig Utdelning: 168.62 sek.
Speltyp: Singelspel

Resultat: 2 VINST

Motivering:
Serieledaren, Zlatans Milan gästar sextondeplacerade Catania.
Ett Milan utan Zlatan i senaste matchen, cupmatchen mot Sampdoria lyckades vinna efter två tidiga mål av unga brassen Pato.

Milan med tre raka vinster har chansen, via tre poäng ikväll att rycka ifrån ytterligare i tabellen och sätta press på toppkonkurrenterna då flera av topplagen spelar imorgon, söndag.

Offensivt starka Milan ska slå bottenlaget Catania. Annat vore en stor besvikelse.

Spel 6:
Barcelona B – Celta Vigo 2
Odds: 2.75 (bet365)
Insats: 93.68 sek. (5%)
Möjlig Vinst: 163.94 sek.
Möjlig Utdelning: 257.62 sek.
Speltyp: Singelspel

Resultat: X FÖRLUST

Motivering:
Toppmöte i spanska andradivisionen. Sjundeplacerade Barcelona B gästas utav andraplacerade Celta Vigo.

Celta Vigo, ett lag man för några år sedan kunde se i Primera Division har ett bra läge att ta sig upp till absoluta finrummet igen, och lagets form är det inget fel på.
Tio matcher utan förlust, varav sex av dessa som segrar gör att man har klättrat i tabellen och nu jagar Real Betis i toppen.
I Celta Vigos senaste match vann man dessutom med hela 0-4 efter att ha spelat ut femteplacerade Cartagena i första halvlek.

Tvåan testas till höga 2.75. Vill du säkra upp med ett potentiellt kryss rekommenderar jag dig att köra på ”insatsen tillbaka vid oavgjort” till 1.83 gånger pengarna.

/Pontus Speltips
pontusspeltips@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar